Fugarul Rizea s-a bătut pe stradă cu socialiștii din Republica Moldova

Cristian Rizea s-a ascuns într-un magazin din Bălți, după ce s-a luat la bătaie de câțiva cetățeni din oraș și reprezentanți ai PSRM,care făceau campanie electorală pentru alegerea primarului municipiului Bălți.

Cristian Rizea a sărit la bătaie la câțiva membri PSRM, care au venit la Bălți să facă agitație electorală, informează Agora.md.

controversatul Cristian Rizea s-a luat la harță, în plină stradă, cu Igor Dodon și câțiva deputați socialiști, inclusiv candidatul lor la funcția de primar Alexandr Nesterovschi.

„Scandalul petrecut duminică, 7 noiembrie, la Bălți, între Cristian Rizea și Igor Dodon, ne aduce aminte tuturor că acolo are loc o bătălie pentru fotoliul de primar. Adică, Chișinăul nu e toată Moldova. Fostul deputat român s-a luat la ceartă cu ex-președintele moldovean, venit în localitate pentru a-l susține pe Nesterovschi la funcția de președinte al organizației teritoriale PSRM din Bălți și la funcția de primar. Spectacolul public a arătat un număr redus de persoane prezente în jurul lui Dodon. Cel mai probabil, lipsa unui număr mare de susținători locali ai PSRM este semnul disensiunilor interne apărute în jurul lui Nesterovschi”

Comentator politic: După scandalul Rizea-Dodon, Tauber devine favorită la Bălți

Lasă un răspuns

Articole similare